- 30 dkg vékonymetélt
- 50 dkg brokkoli
- 8 dkg szalonna
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek paradicsompüré
- 1 tk ételízesítő
- 7,5 dl víz
- 1/2 csokor pertrezselyem
- só
Elkészítés:
1. A csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk egy serpenyőben, majd a zsiradékon megpirítjuk 1 perc alatt a zúzott fokhagymát és a felaprított petrezselymet.
2. Hozzáadjuk a kisebb rózsákra vágott brokkolit és 3 percig pároljuk.
3. Belekeverjük a paradicsompürét és felöntjük vízzel.
4. Megsózzuk, ízesítjük ételízesítővel, majd kb. 15 percig főzzük.
5. A levesbe tesszük a tésztát és hozzáfőzzük.
Parmezánnal megszórva tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése