Levesmánia
Leves receptek képekkel minden mennyiségben
Oldalak
Főoldal
Tartalmojegyzék A-Z
Zöldségelevesek
Nemzetközi receptek
Krémlevesek
Sokkoló Divat - a Divatrendőrség
2013. november 22., péntek
Narancsos almaleves főzés nélkül
Hozzávalók:
½ kg savanykás alma
4 dl almabor vagy almalé
10 dkg porcukor
70 g méz
3 db narancs
Elkészítés: A meghámozott almákat lereszeljük és megöntözzük a 3 narancs levével. Hozzátesszük a porcukrot - vagy mézet - és felkeverjük az almaborral.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
LinkWithin
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése